Da biste na sajtu usavrsise.rs mogli da ocenjujete, komentarišete ili ostavljate utiske za neki od seminara potrebno je da se registrujete. Registracija se vrši iz razloga da komentari na seminarima ne ostanu anonimni.

Da biste se registrovali na sajt usavrsise.rs potrebno je da prođete nekoliko jednostavnih koraka. Za početak je potrebno da u dnu početne stranice sajta pronađete meni u kojem se nalazi opcija za registraciju Vašeg naloga.

Kliknite na polje registracija (plava strelica na slici iznad) i otvoriće se prozor u koji je potrebno uneti neke parametre. Za početak to su korisničko ime  i  e-mail adresa.

Kada uneste parametre kliknite na polje registracija.

Sledeći korak vas vodi na vašu elektronsku poštu. Potrebno je da pronađete imejl poruku (potražite je i u nepoželjne (junk/spam) poruke ukoliko se ne pojavi u glavnom sandučetu) sa linkom  za podešavanje lozinke vašeg naloga.

Kada pronađete imejl poruku, otvorite je kliknite na link za podešavanje lozinke (plava strelica na slici ispod).

Klikom na link otvoriće se prozor koji vam nudi mogućnost za podešavanje lozinke. Servis će sam ponuditi neku lozinku sastavljenu od različitih simbola i slova. Vi možete zadržati ili tu ponuđenu lozinku ili ukucati neku vašu. Kada unesete lozinku kliknite na polje resetovanje lozinke.

Otvoriće se prozor kao na slici. Kliknite na opciju prijava.

Unesite vaše korisničko ime i prethodno kreiranu lozinku i kliknite na Prijava.

Otvoriće se prozor za podešavanje vašeg naloga što vam potvrđuje da ste uspeli da izvršite registraciju na sajt i možete početi sa ocenjivanjem, ostavljanjem utisaka i komentara na seminarima.