Sajt UsavršiSe.rs je jedinstven sajt u Srbiji za pretragu seminara za stručno usavršavanje nastavnika. Pored toga što predstavlja prostor na kome u nekoliko klikova možete pronaći seminar koji želite, nudi i mogućnost detaljne pretrage seminara, kombinacijom različitih parametara (po kompetenciji, ceni, kvalitetu, oblasti seminara…). Seminare možete pretraživati kroz filtere prema sledećim karakteristikama:

  • Prema nazivu, pojmu ili kataloškom broju
  • Prema kompetenciji i oblasti
  • Prema ceni
  • Prema broju bodova i broju dana/nedelja
Na većini seminara je postavljena informacija o seminaru preuzeta iz Kataloga stručnog usavršavanja na kome se nalaze ove informacije. Na seminarima nismo postavljali informacije o autorima, niti njihove podatke bez odobrenja autora. Na svakom seminaru imate informaciju o kataloškom broju i samim tim možete da pronađete kontakt informacije autora. Autori koji su nam poslali svoje informacije i kontakte postavili smo na stranama njihovih seminara.

Pretraga prema nazivu, pojmu ili kataloškom broju

U slučaju da znate bilo koju informaciju o seminaru, lako ćete je pronaći ako su je autori objavili na sajtu. Dovoljno je da znate bar deo naziva seminara ili ime autora i uz pomoć pretrage na sajtu pronaći ćete seminar koji Vas zanima. Detaljnije uputstvo možete pogledati u sledećoj prezentaciji:

Pretraga prema kompetenciji i oblasti seminara

Dva veoma bitna parametra za odabir seminara za stručno usavršavanje nastavnika jesu kompetencija i oblast seminara. Seminari su svrstani u 4 različite kompetencije (K1-K4), kao i u 18 različitih oblasti, a kako da na sajtu UsavršiSe.rs pronađete seminare prema kompetenciji i oblasti, pogledajte u sledećoj kratkoj prezentaciji:

Pretraga prema ceni

Cena nekog proizvoda je svakako jedan od važnijih faktora za odluku o kupovini nečega. Na ovom servisu možete pretražiti seminare po visini cene (od najmanje do najveće) i jednostavno isfiltrirati seminare koji Vam po ceni najviše odgovaraju. Naredna prezentacija će pokazati sve mogućnosti pretrage seminara prema ceni:

Pretraga prema broju bodova i broju dana/nedelja

Dva izuzetno bitna parametra za odabir seminara jesu svakako broj bodova koje donosi seminar i dužina trajanja seminara. Kako biste što bolje organizovali svoje vreme i pohađali seminar koji će Vam doneti planirani broj bodova, prezentacija ispod će Vam pomoći u pretrazi seminara po ovim parametrima na sajtu UsavršiSe.rs.

Pretraga pomoću sortiranja

Još jedna mogućnost za pretragu seminara na sajtu UsavršiSe.rs je pretraga pomoću sortiranja. U prezentaciji ispod je objašnjeno kako funkcioniše pretraga korišćenjem opcija za sortiranje, kao i kako je moguće iskombinovati pretragu pomoću sortiranja sa parametrima koje smo već objasnili.