Jednostavan i funkcionalan alat za lakšu poslovnu komunikaciju, Slack možete koristiti sa kolegama ili učenicima. Mnogi nastavnici se sa učenicima povezuju putem grupa na fejsbuku, što i nije loše ako dobro funkcioniše ali mnogo lakši i napredniji način razmene poruka i različitih sadržaja omogućava ova odlična aplikacija koju možete preuzeti ovde.

Aplikacija omogućava četovanje, notifikacije, pruža mogućnost pravljenja selekcije sadržaja ( ukoliko vaši učenici ili kolege objavljuju dosta sadržaja ), testiranje vašeg sajta (  greške, loši linkovi, nestale fotografije itd.), izveštaj o radu tima, grupe ili odeljenja u toku dana kao i listu individualne uspešnosti, planiranje vremena ( pokazuje vam koliko ste vremena na koji zadatak potrošili u toku dana), reakcije učenika ili kolega na sadržaje koje vi postavljate i još mnogo toga što je čini odličnom za dobru timsku komunikaciju.

Slack  možete povezati sa mejlom ili društvenim mrežama što proširuje mogućnosti. Aplikacija sadrži pretraživač koji vam omogućava da lako pronađete bilo koji sadržaj ili poruku među mnoštvom pristiglih tako da možete biti sigurni da nećete propustiti ni jednu informaciju ili zadatak.

Uživajte u mnoštvu mogućnosti koji vam olakšavaju rad i komunikaciju.           

SLACK za lakšu poslovnu komunikaciju

Ostavite odgovor